APOSTOL & ASOCIATII este o companie de resurse umane specializata in servicii de recrutare personal.

Va sustinem activitatea de recrutare si selectie prin evaluarea psihogica, potrivire pe post, respectiv prin testul de integritate – testarea poligraf.

Venim in
sprijinul angajatorilor

Ati constatat ca in proportie de 90 % dintre candidatii pentru un post scos la concurs, nu indeplinesc cerintele postului? Si-au inscris informatii intentionat gresite in curiculum vitae? Timp pierdut ?!


Clientii nostrii au avut ocazia sa inteleaga ca analiza si detalierea stadiului proiectului de recrutare, estimarile referitoare la evolutiile ulterioare, recomandarile noastre pentru continuarea sau modificarea strategiei de recrutare sunt beneficii implicite colaborarii cu APOSTOL SI ASOCIATII !

Una din cele mai putin exploatate cai de crestere a productivitatii este imbunatatirea performantei umane. Va propunem Evaluarea profesionala a salariatilor !


Vom testa cerintele aptitudinale, cerintele privind personalitatea, interesele ocupationale ale angajatilor dvs. pe fiecare functie in parte.


Cabinetul de psihologie judiciara (Testare poligraf- detectorul de minciuni) vine in sprijinul companei dumneavoastra prin aceasta metoda exclusivista folosita de companii renumite din tara si din strainatate.

Testarea Angajatilor

 • Abilitatea generala de invatare
 •   Rationamentul analitic
 •   Transfer analogic
 • Aptitudini verbale
 •   Vocabular
 • Aptitudine numerica
 •   Rationament matematic
 • Abilitati functionaresti
 •   Rapiditate in reactii
 •   Capacitate decizionala
 • Cerinte privind personalitatea
 • Cerinte privind interesele ocupationale

Testare detaliata, elaborata, aprofundata
REZULTA angajatori multumiti.


Examinarea Poligraf

   Poate fi aplicata tuturor angajatilor care au acces la bani (agenti de vanzari, casieri), marfuri (gestionari, manipulanti, soferi), acte (contabili, persoane cu functie de decizie), persoane propuse pentru avansare, persoane care urmeaza sa fie angajate (examinari tematice pentru identificarea potentialelor vulnerabilitati ale persoanei - consum de alcool si droguri, dependenta de jocuri de noroc, probleme financiare grave, prejudicii aduse angajatorilor anteriori s.a.), servicii de curatenie, servicii de securitate privata s.a.
   Testarea poligraf se poate face periodic, cu scop preventiv, efectele acestei proceduri fiind mai mult decat evidente in urma unei analize comparative a perioadei ante si post examinare. Dintre cele mai solicitate servicii enumeram :
  Eliminarea din cercul de bănuiţi a persoanelor sincere care sunt suspectate ca urmare a unor conjuncturi nefavorabile acestora.
  Reducerea cercului de persoane suspecte si concentrarea anchetei administrative asupra persoanelor direct implicate in diverse cauze.
  Verificarea loialităţii şi a corectitudinii salariaţilor faţă de angajatori.
  Prevenirea sustragerilor din cadrul societăţilor comerciale prin examinări periodice ale angajaţilor.
  Stabilirea adevarului in orice alte situatii contextuale.

 

Testul de Integritate

Testul de integritate are ca pricipal scop identificarea potentialelor vulnerabilitati ale unor persoane aflate in faza iminentei angajari (~80% din situatii) ori in perioada imediat urmatoare angajarii (~20% din situatii).
Informatiile prezentate de candidat nu reflecta intotdeauna adevarata stare de fapt. Este posibil ca noul angajat sa aiba una sau mai multe vulnerabilitati (imprumuturi neachitate la persoane fizice sau banci, consum de droguri, dependenta de practicarea jocurilor de noroc, prejudicii intentionate produse angajatorilor anteriori, comiterea unor fapte penale grave, nedescoperite de politie si altele) care pot sa interfereze in sens negativ cu natura si specificul activitatii desfasurate.
In urma unei astfel de examinari poligraf stabilim existenta ori inexistenta unor vulnerabilitati personale si, in acelasi timp, care este gradul de risc asumat de catre societatea angajatoare.

Testul poligraf cu caracter preventiv

este utilizat la scara larga in diverse domenii de activitate (economic, militar, servicii de securitate privata etc). Examinarea are caracter repetitiv la intervale de 3, 6 ori 12 luni iar intrebarile adresate sunt construite exclusiv din sfera de activitate a angajatului. Scopul testului este sa stabileasca daca persoana examinata a avut o conduita onesta la locul sau de munca in intervalul cuprins intre examinarea anterioara si cea curenta. In cazul in care se identifica posibile actiuni frauduloase, vor fi dispuse anchete administrative cu privire la persoana/ zona de activitate/ fapta savarsita/prejudiciul produs.

Testarea poligraf cu caracter tematic

reprezinta o forma bine elaborata / structurata din punct de vedere procedural si are drept scop clarificarea potentialei implicari sau neimplicari a unei persoane intr-un eveniment controversat.
Totodata se stabileste forma de participatie ( autor, coautor, complice, instigator, tainuitor etc).

Tarife


Tariful unei examinari este in functie de complexitatea cauzei. Primul caz testat la poligraf este gratuit !

Apostol si Asociatii

Experienta ne recomanda indiferent de stadiul in care se afla afacerea dumneavoastra, avand in portofoliul nostru clienti alaturi de care am fost de la inceputurile lor precum si firme mari, de prestigiu, care au gasit in APOSTOL si ASOCIATII un partener de nadejde, serios si mereu pregatit sa ofere solutii inovative cererilor lor.


Ne gasiti si pe