servicii cetateni straini

APOSTOL & ASOCIATII

SERVICII IMIGRARI

Acest serviciu s-a nascut ca suport atat pentru angajatorii romani aflati in deficit de personal cat si pentru cetatenii straini care doresc sa viziteze, sa locuiasca sau sa lucreze pe teritoriul Romaniei. Aveti suportul nostru, pe tot parcursul tuturor procedurilor!

OBTINEREA AVIZELOR DE MUNCA


Pentru angajatori:

 Consultanta si asistenta pentru obtinere avize de munca si permise de sedere in scop de munca;
 Consultanta si asistenta pentru obtinerea vizei de luga durata pentru munca;
 Consultanta si asistenta pentru obtinerrea permisului de sedere pentru munca;
 Consultanta si asistenta pentru obtinerea avize de detasare;
 Consultanta si asistenta pentru obtinerea de avize de munca pentru schimbarea angajatorului roman;
 Consultanta si asistenta pentru obtinerea avizului de munca pentru schimbarea functiei cetateanului strain;

Pentru cetateanii straini

 Consultanta si asistenta pentru obtinerea tuturor tipurilor de permise de sedere;
 Invitatii de scurta sedere in scop de: vizita, afaceri, turism;
 Obtinere si prelungire domiciliu stabil in Romania;
 Prelungire permise de sedere in scop de munca, studii, reintregirea familiei, afaceri, voluntariat, administrator, alte scopuri;Avizul de munca sau permisul de munca


Orice angajator roman persoana juridica sau fizica, care doreste sa angajeze cetateni straini pentru o functie anume vacanta in cadrul organizatiei sale, o poate face numai in baza unui aviz de lucru (permis de munca) obtinut de la Inspectoratul General pentru Imigrari (IGI) biroul din localitatea in care isi are sediul sau domiciliul angajajatorul.

Dupa obtinerea dreptului de munca pentru viitorii angajati, va trebui sa depuna cerere in numele viitorului salariat pentru obtinerea unei vize de lunga sedere pentru munca in baza avizului primit, la consulatul teritorial al viitorului angajat, ulterior, o cerere de obtinere a unui permis de sedere.

APOSTOL SI ASOCIATII, intreprinde toate procedurile si demersurile necesare, astfel vine in sprijinul angajatorilor romani pentru a isi putea realiza scopurile economice.

Autorizatiile de munca pot fi de mai multe tipuri: pentru lucratorii permanenti, pentru lucratorii sezonieri, pentru lucratorii stagiari, pentru sportivi, pentru lucratorii transfrontalieri.


Urgente

Consultanta pentru intocmirea procedurilor de obtinere aviz de lucru, permis de sedere in scop de munca, reintregire familie, studii, servicii imigrari. Prezenta clientului va fi solicitata doar în cazurile obligatorii.


Tarife

Sedinta de informare nu costa nimic, insa intalnirile ulterioare sunt taxate.

Apostol si Asociatii

Experienta ne recomanda indiferent de stadiul in care se afla afacerea dumneavoastra, avand in portofoliul nostru clienti alaturi de care am fost de la inceputurile lor precum si firme mari, de prestigiu, care au gasit in APOSTOL si ASOCIATII un partener de nadejde, serios si mereu pregatit sa ofere solutii inovative cererilor lor.


Ne gasiti si pe